Over ons

Promoten van het prachtige leerkrachtenberoep

Wij zijn Jeroen en Angela, naast onze studies in 2016 begonnen met MEES&CO en daarmee het promoten van het prachtige leerkrachtenberoep. Jeroen is in 2018 afgestudeerd aan de pabo van de Hogeschool Leiden en Angela is in juli 2017 afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool aan de opleiding Communicatie & Multimedia Design.

We hadden nooit durven dromen dat we zoveel reactie zouden krijgen op onze producten. We vinden het gaaf om te zien dat we jongeren enthousiasmeren voor het onderwijs en er zoveel leerkrachten zijn die er net zo over denken als wij, trots zijn op hun beroep en dit ook willen laten zien door middel van onze producten.

Op alle leuke en lieve berichten reageren, bestellingen inpakken/verzenden, de social media bijhouden en mooie nieuwe producten bedenken, kortom ons leven is een stukje drukker geworden maar wat genieten we ervan! Sinds 2018 hebben wij een prachtig kantoor aan huis en kunnen we steeds sneller leveren. Ook kunnen we nu ons assortiment nog verder uitbreiden.
 


Een uit de hand gelopen geintje: de MEESTER. trui
Jeroen kwam met het idee van de MEESTER. sweater en we waren allebei meteen enthousiast. Alle mannen uit Jeroen zijn klas hadden een MEESTER. sweater besteld en afgesproken de trui allemaal aan te trekken naar school om zo een statement te maken: meer meesters voor de klas! Vanuit andere pabo studenten werd de vraag naar de truien steeds groter. Na een maand hebben wij de webshop van MEES&CO opgezet en hebben we ons ingeschreven bij de KVK. Een echt uit de hand gelopen geintje! Inmiddels bestaat MEES&CO al meer dan 6 jaar en willen we de komende jaren alleen maar meer uitbreiden! Heb jij ideeën of tips voor ons? Laat het ons dan weten!
 


Ons team

Inmiddels bestaat MEES&CO al meer dan zes jaar en tot op heden werken wij met zijn tweeën voor MEES&CO vanuit ons mooie kantoor aan huis.
 

Jeroen Zwagerman
Eigenaar MEES&CO

Als eigenaar van MEES&CO ben ik verantwoordelijk voor de uitstraling van ons merk. Ik heb de dagelijkse leiding, dit houdt in dat ik overdag de klantenservice beheer en vragen beantwoord van klanten. Daarnaast pak ik elke dag pakketjes in om te zorgen dat de bestellingen zo snel mogelijk geleverd worden. Daarnaast houd ik me samen met Angela bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten.Angela Zwagerman - de Jong
Mede-eigenaresse MEES&CO

Ik ben verantwoordelijk voor alle marketing en communicatie. Hierbij kun je denken aan het bijhouden van de social media en het bedenken van nieuwe acties. Ook houd ik me samen met Jeroen bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten voor in onze webshop.
 


Lees hier ons interview met Mijnwebwinkel:
Lees hier

© 2016 - 2024 MEES&CO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel