Omruilen & retourneren

RETOURNEREN VANUIT NEDERLAND EN BELGIË

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat een item niet helemaal naar wens is. Daarom is het bij ons mogelijk om binnen 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling, je item naar ons retour te zenden.

MOET IK BETALEN VOOR MIJN RETOURZENDING?

Ja. Je bent vrij om via elke verzendpartij aan ons te retourneren. Voeg altijd het retourformulier toe aan je retour. Zonder gegevens kunnen we jouw retour niet verwerken. Je hebt na ontvangst van je bestelling 14 dagen de tijd om je item naar ons terug te sturen. Lukt dit niet? Zorg er dan voor dat jouw retour binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling per mail bij ons is aangemeld. Dan heb je daarna namelijk nog 14 dagen de tijd om je item terug te sturen. Dit kan via info@meesenco.nl.

HOE RETOURNEER IK MIJN BESTELLING?

Voeg de te retourneren items in de originele verpakking en voeg het retourformulier toe. Breng het pakket naar een verzendpartij en betaal ter plekke de kosten van de retourzending. Je bent zelf verantwoordelijk voor het retourneren van je items. Vraag dus altijd om een bewijs (track & trace code). 

HOE RUIL IK MIJN BESTELLING OM?

Het aanmelden van een omruiling dient binnen 14 dagen te geschieden, dit kan via de mail. Het artikel dient in de originele verpakking samen met het retourformulier verzonden te worden. Verzendkosten en aansprakelijkheid voor omruilingen per pakketdienst zijn voor eigen rekening. De retourneer kosten dienen zelf bij de pakketdienst te worden voldaan. Daarnaast dienen er nieuwe verzendkosten te worden overgemaakt naar ons op rekeningnummer: NL70 INGB 0007 1884 00 t.a.v. MEES&CO. Deze kosten bedragen € 6,95 voor pakketten binnen Nederland en België en € 3,95 voor een brievenbuspakket binnen Nederland.

Uiteraard dient de kleding of accessoire onbeschadigd en zonder tekenen van dragen te zijn, anders kunnen wij het item niet omruilen.

ADRES VOOR RETOUREN EN OMRUILINGEN

Naar het volgende adres kunnen retouren en omruilingen gestuurd worden:

MEES&CO
Goudenregenstraat 24
2201NL Noordwijk

IK BEN HET RETOURFORMULIER KWIJT

Geen probleem, je kunt hier het retourformulier downloaden.

© 2016 - 2023 MEES&CO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel