MEESTER. Stempel klas

Artikel 1 van 2 Volgende
€ 5,95 (inclusief 21% btw)

In samenwerking met Studio Liefhebberen zijn deze stempels gemaakt. Een echt limited edition stempel! Bij de stempel kun je ook meteen zwarte inkt bestellen. Zo kun je direct aan de slag met stempelen.

Formaat
65 x 20 mm

Hoe kan ik het beste stempelen? 
Het inkten van de stempel is het handigst door de stempel met de stempelkant naar boven te leggen en de inkt deppend aan te brengen met het stempelkussen. Zo is er meer controle en maakt het niet uit hoe groot je stempelkussen is. Je voorkomt randjes bij de afdruk.  Maak voordat je gaat stempelen eerst een paar proefdrukken. Zorg voor een stevige, vlakke ondergrond om op te stempelen. Je kunt ook een stuk foam, een computer muismat of een papierblok onder het papier leggen dat je wilt stempelen.

Op welke manier kan ik mijn stempel schoonmaken? 
Om lang plezier te kunnen hebben van je stempels is het schoonmaken belangrijk. Dit kun je het beste direct na het stempelen doen. Wanneer de inkt indroogt is het namelijk lastiger te verwijderen. Stempel na gebruik je stempel droog op een blaadje papier. Na het droog stempelen kun je de stempel schoon wrijven met een alcoholvrijdoekje. Laat de stempel na het reinigen altijd eerst goed drogen voordat je ze opbergt. Je kunt ook een stempelcleaner gebruiken. Dit is vooral nodig na het stempelen met onuitwisbare inkt.

ACCESSOIRES OP WERKDAGEN VOOR 15:00 UUR BESTELD = BINNEN TWEE DAGEN IN HUIS!

 

© 2016 - 2021 MEES&CO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel